Bok Dakbedekking

OVER ONS

Bok dakbedekking - bitumen daken met het hoogste afwerkniveau

Bok dakbedekking is een trots onderdeel van het bedrijf Dakkapel Onderhoudsvrij. Met ruim een decennia aan ervaring binnen de dakdekkerswereld weten onze mannen van aanpakken. Wat kunt u van ons verwachten:

Dakkapel Onderhoudsvrij - Dé specialist in duurzaam en onderhoudsvrij renoveren van dakkapellen.

Breng uw verouderde dakkapel weer tot leven zonder de kosten van volledige vervanging. Bij Dakkapel Onderhoudsvrij bieden wij een op maat gemaakte totaaloplossing voor het renoveren van uw dakkapel. Onze aanpak omvat het verwijderen van beschadigde delen van uw dakkapel en het vervangen ervan door onderhoudsvrij materiaal van de hoogste kwaliteit. Neem een kijkje op de site van Dakkapel Onderhoudsvrij.

Dakisolatie
Uw woning verduurzamen? Isoleren van uw platte dak kan op verschillende manieren. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.
Dakrenovatie
Toont uw dak tekenen van lekkage of veroudering? Wacht dan niet te lang. In veel gevallen is renovatie prima mogelijk tegen beperkte kosten.
Nieuwe dakbedekking
Bij een ouder dak (>15 jaar) kunnen tekenen van veroudering optreden. Wij bieden vakmanschap, topkwaliteit producten tegen scherpe tarieven.