Bok Dakbedekking

DAKISOLATIE

Optimaal comfort en besparing

Bok-dakbedekking is gespecialiseerd in het opleveren van hoogwaardige dakoplossingen. Een goed geïsoleerd dak is niet alleen cruciaal voor een aangename temperatuur in huis, maar het draagt ook bij aan energiebesparing en duurzaamheid. Dakisolatie vormt een barrière tegen ongewenste warmteverliezen in de winter en overmatige hitte in de zomer. Hierdoor wordt het binnenklimaat stabieler en geniet u het hele jaar door van optimaal comfort. 

Verwerken Dakisolatie bij Plat Dak: Maatwerk voor Duurzaamheid

Bitumen platte daken vereisen specifieke aandacht bij het aanbrengen van isolatie. Bij Bok-dakbedekking begrijpen we dat elk dak uniek is. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen voor het isoleren van platte daken. Enkele methoden zijn:

1. Warm dak systeem

Bij het warme dak systeem wordt de isolatie boven op de dakconstructie aangebracht, direct onder de waterdichte bitumen dakbedekking. Dit voorkomt thermische bruggen en zorgt voor een effectieve isolatie.

2. Omgekeerd dak systeem

Bij het omgekeerde dak systeem wordt de isolatie boven op de waterdichte laag geplaatst. Dit biedt extra bescherming aan de dakbedekking en vergemakkelijkt eventuele reparaties.

3. Koud dak systeem

Bij het koude dak systeem bevindt de isolatie zich onder de dakconstructie, waardoor de zolderruimte zelf niet geïsoleerd is. Dit systeem wordt minder vaak toegepast, maar kan in specifieke situaties een passende oplossing zijn.

Heeft u vragen over het isoleren van uw dak of andere vragen? Neem gerust contact met ons op.