Bok Dakbedekking

DAKRENOVATIE

Bitumen dak renoveren

Overweeg je een vervanging van je bitumen dak? Als je geconfronteerd wordt met lekkages of andere problemen, is het van essentieel belang om snel in actie te komen. Een lekkend dak kan aanzienlijke schade toebrengen aan je woning, wat uiteindelijk tot hogere kosten leidt dan wanneer je tijdig zou hebben gekozen voor renovatie of vervanging van het dak. Onze professionals beschikken over jarenlange expertise en hebben talloze bitumen daken met succes vervangen of gerenoveerd. 

ffb4ddc4-68fa-4ac1-8ae4-07035ba90904

Hoe gaan wij te werk?

Ons kantoor staat u graag te woord en stemt met u het plan van aanpak af. Indien er een dak inspectie plaats moet vinden plannen wij graag een afspraak met u in. 

Bitumen overlagen

In veel gevallen is het mogelijk om de nieuwe laag dakbedekking over het huidige oude dakbedekking aan te brengen. Dit scheelt u flink in de kosten. Ook de daktrimmen worden hierbij vervangen.  Zodra het bitumen overlaagd is gaat het weer 20 jaar mee. Belangrijk is dat u dit door een specialist laat doen om er voor te zorgen dat alles goed en netjes is afgewerkt om vochtophoping te voorkomen onder het nieuwe dakleer. 

Complete dakrenovatie bitumen dak

Wanneer er flinke lekkage is, uw dak meerdere problemen vertoond of het dak al eens overlaagd is, dient het dak vervangen te worden.

Dit houdt in dat we de bestaande dakbedekking verwijderen en het dak tot aan het dakbeschot slopen. Daarna bouwen we het dak opnieuw op in vier stappen:

  1. Aanbrengen van een dampremmende laag
  2. Plaatsen van isolatie
  3. Aanbrengen van een onderlaag
  4. Afwerking met een toplaag Eshagum.

Onze aanpak begint met jouw contact, waarbij we indien mogelijk graag foto’s ontvangen van de situatie, vooral bij lekkage. Na ontvangst nemen we contact op en bespreken we met u het plan van aanpak. In geval van lekkage kunnen we indien nodig een noodoplossing bieden en een offerte opstellen.

We streven ernaar om jouw dakproblemen doeltreffend en duurzaam op te lossen.